Bent u op zoek naar een PLC-besturing voor een eenvoudig positioneersysteem of juist een complexe machinebesturing? Een PLC besturing mét of zonder display? TEVEL zoekt met u mee naar een oplossing!

 

Industriële standaards en maatwerk

TEVEL levert industriële standaarden voor haar aandrijf- en besturingsoplossingen, vaak in de vorm van maatwerk. Hierbij wordt doorgaans een beroep gedaan op de verregaand te customizen technologieën van Epis Automation: touchpanels, HMI’s, PLC Besturingen, operating panel PLC’s (OPLC), machinebesturingen. 

 

Oplossingen van Epis Automation

De EMD-reeks van Epis is een aantrekkelijk geprijsd doorontwikkeld systeem. De compacte en complete PLC besturing met HMI, digitale en analoge in- en uitgangen valt eenvoudig uit te breiden. Bovendien is een breed scala aan submodules beschikbaar. Gebruik het standaard veldbussysteem CAN-open. De programmeertalen zijn: C of IEC-61131-3 Grips_cp zijnde AWL, ST, AS of KOP.

 

De Smart-reeks van Epis is een besturingssysteem dat op Windows CE is gebaseerd met geïntegreerde digitale en analoge in- en uitgangen. Voorzien van een ‘touch’ color display. Het basisconcept kunt u uitbreiden met standaard modules. Een machinecontroller kan het gehele proces binnen uw machine beheersen, regelen en besturen. Het systeem biedt de mogelijkheid tot web visualisatie. Klantspecifiek te programmeren in de talen: CoDeSys, C/C++, VisualStudio, LibertyPro, IEC-61499 Grips_cp, atvise (certec), Web Studio (Indusoft)

 

  • De EMD en Smart9 series zijn beide als master of slave integreerbaar in diverse (bestaande) netwerken.

 

TEVEL’s partner voor automation: