Geslaagde MOCON 2013 – 17 & 18 april

MOCON 2013 was een nuttige beurs. Voor team van TEVEL was het belangrijk contacten, bekende en nieuwe, te ontmoeten en te informeren over de TEVEL’s toegevoegde waarde op vlak van losse componenten en samengestelde mechatronische oplossingen. Ondanks lager-dan-verwachte bezoekersaantallen en enkele tegenvallers met eigen interactieve displays, was het voor TEVEL meer dan nuttig contacten met bedrijven als Boon Edam, Eisenkolb, Laude, Moog en Swisslog aan te halen.

Positief was ook de mogelijkheid de nauwe samenwerking met Gefran aan de buitenwereld te tonen. Beide bedrijven  exposeerden naast elkaar, zónder tussenwand.  Zie foto. TEVEL vertegenwoordigt onder andere Gefran’s lijn van frequentieregelaars op de Nederlandse markt.

Ten slotte bleek MOCON 2013 ook een ideaal moment om diverse vakpers en medeleveranciers uit de ‘Motion Control’-keten te spreken. Dankzij een nagenoeg vlekkeloze organisatie van het Easyfair-team geeft TEVEL deze beurs het cijfer 6,5/10 en het stempel ‘Goed’.