Hartelijk dank voor uw bezoek aan het “Mechatronica cafe” bij TEVEL

Hartelijk dank voor uw bezoek aan het “Mechatronica cafe” bij TEVEL.

Martin Stor (RCT/ACT) heeft samen met Eric Sulter (TEVEL) en Stefan Papenborg (Metaflex) de Mechatronica cafe – bijeenkomsten, nieuw leven ingeblazen. Na een stilte van 2 jaar heeft de eerste bijeenkomst, op 16 mei jl, plaatsgevonden bij TEVEL in Westervoort. Een enthousiaste groep techneuten van bedrijven uit Achterhoek en Liemers, was aanwezig om in een interactieve workshop over mechatronische vraagstukken te discussiëren en kennis te delen.

Metaflex, uit Aalten, zal de volgende bijeenkomst medio september 2017 organiseren. Aansluitend zullen andere deelnemers van de groep een bijeenkomst organiseren, met als doel 4x per jaar samen te komen. Belangstellenden kunnen zich ter zijner tijd aanmelden via Martin Stor.