Precisiebeurs – Veldhoven – 13 & 14 November

Ook dit jaar staat TEVEL weer op de precisiebeurs in Veldhoven Koningshof standnr. 163.

Op 14 november zal Eric Sülter om 11:20 – 11:45 in zaal 19 een lezing houden over KIT – Encoders met als Thema.

Maatwerk oplossingen voor nauwkeurige meetvraagstukken met Kit encoders

De vraag naar hoogwaardige, compacte systemen, waarmee nauwkeurig snelheid en positie gemeten kan worden is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Optische en magnetische maatwerk kit encoders geven antwoord op deze vraag. De kit encoders kunnen op maat gemaakt worden in bijna elk gewenste vorm of uitvoering; omdat ze “shaftless”, “bearingless” en “frameless” uitgevoerd kunnen worden. Hetgeen resulteert in een meetsysteem zonder bewegende delen, en daarmee vrij van slijtage. De kit encoders kunnen zowel incrementeel als absoluut, met zeer hoge puls/code aantallen uitgevoerd worden.