Slim Construeren is kostenbesparend

Zoekt u robuuste systeemoplossingen, opgebouwd uit standaard componenten? Dan bent u bij TEVEL aan het juiste adres. Als exclusieve distribiteur van Kanya helpen wij u graag bij het ontwerpen en construeren van het juiste frame of afscherming, opgebouwd uit aluminium extrusieprofielen. Dit als aanvulling TEVEL’s kerndisciplines: meten, positioneren en besturen. Voor constructies waarbij specifieke belastingen een rol spelen kunnen wij voor u doorbuig momenten of FEM berekeningen aanleveren.

TEVEL heeft de beschikking over  een 13 meter lange zaagtafel, inclusief een geautomatiseerd opduw-systeem bestaande uit een UniMotion Lineair-unit. De zaaglengte wordt uitgelezen d.m.v. een 7 meter lange magneetmeetband met lineair incrementeel encoder van LIKA, aangesloten op een LIKA display. Hiermee zijn we in staat om uw KANYA aluminium constructieprofiel aanvragen beter te handelen en nauwkeuriger op maat te maken. Ook beschikken wij over een ultramoderne freesbank, waardoor wij in staat zijn om uw complexe constructies efficiënt en met hoge precisie te realiseren.

ACT Machinery in Joure bijvoorbeeld maakt al diverse jaren met veel plezier gebruik van onze aluminium profielen. ACT Machinery ontwerpt en bouwt X-, Y-, Z- portaalmachines die geschikt zijn voor het plasma- en autogeen snijden en ook frezen of printen. Door het uitgekiende design en het gebruik van uitsluitend kwaliteitsonderdelen (Hypertherm, Bosch Rexroth, Atlanta, Kanya, etc) hebben de machines een hoge nauwkeurigheid, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Ze zijn geheel uit aluminium vervaardigd waardoor een grote stijfheid wordt gecombineerd met een laag eigen gewicht, wat belangrijk is voor een accurate en trillingsvrije beweging.

Meer weten?

Hans Blauw

Account Manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Rob Ambting

Manager Projects
026 - 303 0060 r.ambting@tevel.nl