Slim Construeren is kostenbesparend

Zoekt u robuuste systeemoplossingen, opgebouwd uit standaard componenten? Dan bent u bij TEVEL aan het juiste adres. Als exclusieve distribiteur van Kanya helpen wij u graag in het (uit) ontwerpen en construeren van het juiste frame of afscherming, opgebouwd uit alu extrusieprofielen. Dit als aanvulling TEVEL’s kerndisciplines: meten, positioneren en besturen.

ACT Machinery maakt al diverse jaren met veel plezier gebruik van onze alu profielen. ACT Machinery ontwerpt en bouwt X-, Y-, Z- portaalmachines die geschikt zijn voor met name plasma- en autogeen snijden en ook frezen of printen. Door het uitgekiende design en het gebruik van uitsluitend kwaliteitsonderdelen (Hypertherm, Bosch Rexroth, Atlanta, Kanya, etc) hebben de machines een hoge nauwkeurigheid, lange levensduur en betrouwbaarheid.  Ze zijn geheel uit aluminium vervaardigd waardoor een grote stijfheid wordt gecombineerd met een laag eigen gewicht, hetgeen belangrijk is voor een accurate en trillingsvrije beweging.

TEVEL TECHNIEK BV heeft de beschikking over  een 13 meter lange zaagtafel, inclusief een geautomatiseerd opduw-systeem bestaande uit een Unimotion Lineair-unit. De uitlezing gebeurd d.m.v. een LIKA zeven meter lange magneet meetband met lineair incrementeel encoder, aangesloten op een LIKA display. Hiermee zijn we in staat om uw KANYA aluminium constructieprofiel aanvragen beter te handelen en nauwkeuriger op maat te maken. Ook zijn wij voorzien van een ultramoderne freesbank waarin wij in staat zijn om uw complexe vraagstukken efficiënt en met hoge precisie te bewerken.

Meer weten?

Hans Blauw

Account Manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Rob Ambting

Manager Projects
026 - 303 0060 r.ambting@tevel.nl