Area Scan Sensor

De Area Scan Sensor combineert de voordelen van een ultranauwkeurige interferometrische point sensor met flexibele 2D-scanneroptiek.

Het selectief scannen van uw monster met op maat ontworpen scanpatronen zorgt ervoor dat alleen de relevante gebieden van het monster worden gemeten. Dit bespaart tijd in inline of offline kwaliteitscontroles. Typische toepassingen voor deze gebiedsscansensor zijn kwaliteitscontrole in de productie van smartphones, voor het meten van de staphoogte van de cameramodule of lenskantelingsmeting in een cameraobjectief van een smartphone. Andere toepassingen van de Area Scan Sensor zijn kwaliteitscontrole bij displayproductie of het meten van elektronische componenten in de halfgeleiderindustrie.

Flying Spot Scanner

Precitec’s Flying Spot Scanner (FSS) maakt high-speed OCT-beeldvorming mogelijk voor dikte en topografie en is combineerbaar met verschillende CHRocodile 2 IT-sensoren om een slim inspectiesysteem te creëren.

De FSS beschikt over baanbrekende unieke technologie die snelle contactloze gebiedsinspectie mogelijk maakt voor inline en offline kwaliteitsborging en 3D-meting op een breed scala aan materialen en oppervlakken.

In combinatie met de CHRocodile 2 IT’s snelle meetsnelheid van 70 kHz, maakt in-line gebruik met korte inspectiecycli mogelijk en verlaagt de kosten van offline en inline kwaliteitscontroles.

Flying Spot Scanner catalogus

Meer weten?

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl