Chromatic line scan camera

De line scan camera maakt gebruik van chromatische optica voor 2D-beeldvorming, deze verschilt met conventionele microscoopcamera’s door een extreem hoge scherptediepte te bieden met behoud van een hoge laterale resolutie. Hierdoor werkt deze 2D camera zonder autofocus, wat kostbare tijd bespaart tijdens de kwaliteitscontrole. Typische toepassingen zijn cosmetische inspectie van bijvoorbeeld smartphones, displays of kwaliteitscontrole van lenzen en IOL’s.

CHRocodile CVC

De CHRocodile CVC line scan camera maakt gebruik van chromatische optiek voor 2D beeldvorming. De chromatische confocale technologie maakt zowel een aanzienlijk hogere scherptediepte mogelijk dan microscoopcamera’s als een buitengewoon hoge laterale resolutie. Omdat het niet nodig is om opnieuw scherp te stellen, bespaart deze camera kostbare tijd tijdens kwaliteitsinspecties.

Door een hoog contrast op alle soorten materialen te garanderen, is de CHRocodile CVC ideaal voor inline of offline toepassingen zoals cosmetische inspectie en positioneringsdetectie.

CHRocodile CVC Catalogus