Line sensoren

De CHRocodile-serie line scan sensor is het ideale gereedschap voor nauwkeurige 3D inline inspectie in industriële productietoepassingen. De sensor levert ultranauwkeurige afstands- en laagdiktegegevens van het monster langs een lijn. De 3D-structuur van uw monster wordt in zeer korte tijd bepaald door middel van snelle line scanning.

De chromatische confocale meettechnologie van de lijnsensor levert gegevens met een extreem hoge laterale en axiale resolutie, maakt meting van elk soort materiaal mogelijk en functioneert zonder schaduweffecten, zelfs voor complexe geometrieën. Typische toepassingen voor deze lijnscansensor zijn het meten van displays of het bepalen van de topografie van halfgeleiderchips.

CHRocodile CLS 2.0 high speed 3D confocal line sensor

Met de CHRocodile CLS 2.0 kunt u complexe oppervlakken met hoge hellingen met zeer hoge snelheid en zonder schaduwen meten. De high-speed confocale lijnsensor meet met uiterste precisie en hoge resolutie op bijna alle materialen, zelfs moeilijke. De veelzijdigheid maakt een breed scala aan meettaken mogelijk.

Bovendien helpt de CHRocodile CLS 2.0 de operationele kosten te verlagen, tijd te besparen en 100% controle te garanderen in industrie 4.0-toepassingen. Last but not least is de high-speed confocale lijnsensor CHRocodile CLS 2.0 veel kleiner en lichter dan alternatieve apparaten.

Toepassingen voor CHRocodile CLS 2.0 op het gebied van halfgeleiders: Draadverlijmingsinspectie, stootmetingen, inspectie van de waferrand van verpakkingen, inspectie van de dobbelsteengroef, defecten, matrijsscheuren en fotomaskerlithografie.

CHRocodile CLS 2.0 catalogus

CHRocodile CLS en CLS HS

De ultra nauwkeurige, contactloze CHRocodile CLS confocale lijnsensor maakt snelle inline metingen mogelijk voor kwaliteitscontrole doeleinden. De CHRocodile CLS HS met 4x meer licht maakt snellere meetsnelheden mogelijk.

CHRocodile CLS catagolus

Meer weten?

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl