Multipoint Sensoren

De multipoint sensoren maken gebruik van chromatische confocale meettechnologie om tegelijkertijd laagdiktes of afstanden in meerdere posities te meten. Multipoint sensoren zijn dus zeer geschikt voor het meten van grootschalige objecten zoals autoruiten in de auto-industrie of vlakglas. De gelijktijdige inzet van maximaal 96 individuele optische probes maakt een zeer flexibele toepassing voor verschillende geometrieën mogelijk en zorgt voor kortere meettijden dan conventionele single point sensoren.

CHRocodile 2 DPS

2-in-1 oplossing voor laagdikte en staphoogtemeting
De CHRocodile 2 DPS is de ideale pasvorm voor tweezijdige diktemeting van niet-transparante materialen of dikke transparante lagen die niet door een enkele probe kunnen worden gemeten.

CHRocodile 2 DPS catalogus

CHRocodile MPS 96

Snelle inspectie van grootschalige objecten. De CHRocodile MPS meerpuntssensorserie maakt snelle inspecties van grootschalige toepassingen en nauwkeurige controle van bijvoorbeeld de dikte, topografie en 3D-vorm van glas mogelijk. Dankzij de contactloze meettechnologie worden de probes niet beïnvloed door slijtage en blijven oppervlakken onaangeroerd.

De CHRocodile MPS 96 biedt tot 96 gelijktijdige afstand en diktemetingen. Het is perfect geschikt voor uitdagende meettaken, zoals als de contactloze meting van topografie en dikte.

CHRocodile MPS 96

CHRocodile MPS 2L

State-of-the-art containerglas wanddiktemeting. Het is ideaal voor het meten van de wanddikte van gekleurd en donker containerglas. Door elke combinatie van punt- en line measure probes in een kleine voetafdruk mogelijk te maken, is dit zeer flexibele apparaat ideaal voor inline inspecties van containerglas aan de warme en koude kant.

Verkrijgbaar in Point Probe SinglePoint 12, Line Probe MultiPoint10.5 en Line Probe MultiPoint 18.

CHRocodile MPS 2L

Meer weten?

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl