Multipoint Sensoren

De multipoint sensoren maken gebruik van chromatische confocale meettechnologie om tegelijkertijd laagdiktes of afstanden in meerdere posities te meten. Multipoint sensoren zijn dus zeer geschikt voor het meten van grootschalige objecten zoals autoruiten in de auto-industrie of vlakglas. De gelijktijdige inzet van maximaal 96 individuele optische sondes maakt een zeer flexibele toepassing voor verschillende geometrieën mogelijk en zorgt voor kortere meettijden dan conventionele single point sensoren.

CHRocodile 2 DPS

2-in-1 oplossing voor laagdikte en staphoogtemeting
De CHRocodile 2 DPS is de ideale pasvorm voor tweezijdige diktemeting van niet-transparante materialen of dikke transparante lagen die niet door een enkele sonde kunnen worden gemeten.

CHRocodile MPS sensor familie

Snelle inspectie van grootschalige objecten. De CHRocodile MPS meerpuntssensorserie maakt snelle inspecties van grootschalige toepassingen en nauwkeurige controle van bijvoorbeeld de dikte, topografie en 3D-vorm van glas mogelijk. Dankzij de contactloze meettechnologie worden de sondes niet beïnvloed door slijtage en blijven oppervlakken onaangeroerd.

CHRocodile MPS 2L

State-of-the-art containerglas wanddiktemeting. Het is ideaal voor het meten van de wanddikte van gekleurd en donker containerglas. Door elke combinatie van punt- en lijnmeetsondes in een kleine voetafdruk mogelijk te maken, is dit zeer flexibele apparaat ideaal voor inline inspecties van containerglas aan de warme en koude kant.

Verkrijgbaar in Point Probe SinglePoint 12, Line Probe MultiPoint10.5 en Line Probe MultiPoint 18.

Meer weten?

Hans Blauw

Account Manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Wilbert Coenen

Sales Engineer
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl