TEVEL introduceert LD series multi-function displays met touchscreen

TEVEL presenteert de serie LD multifunctionele displays met vier nieuwe modellen, ontworpen voor het weergeven van analoge, SSI absolute en incrementele encoder signalen.

 TEVEL (Westervoort) is de officiële partner voor LIKA Electronic in Nederland en adviseert c.q. levert ook deze nieuwe displays.

Nieuw in het assortiment is de serie LD multifunctionele displays. Deze kenmerken zich door een hoog niveau aan gebruiksgemak en veelzijdigheid. Deze grafische display’s beschikken over een volledig nieuwe gebruiksvriendelijk en Intuïtieve touchscreen van 7 segmenten met een complete tekenset aan symbolen en eenheden. Het LED-display is helder en biedt een hoog contrast met een uitstekende leesbaarheid ook in omgevingen met veel licht.

De achtergrondverlichting kan als signaal rood, groen of geel kleuren in het gevallen waar de ingestelde grenswaarden worden overschreden. Beschermingsgraad is IP65.

De vier nieuwe modellen zijn.

  • LD210 Voor analoge ingangen, 16bit 0-10V, 4-20m, analoge encoder.
  • LD220 Voor SSI absoluut Single en Multi turn encoders
  • LD350 Voor incrementeel encoder HTL/TTL en NPN/PNP/NAMUR-sensoren.

LD210 procesindicator voor analoge encoders
Deze is uitgerust met twee 16-bit analoge ingangen bestaande uit 0-20mA, 4-20mA en spanning ± 10V, 0-10V, analoge encoders. LD210 kan proceswaarden tonen van Ingang 1 of Ingang 2 en de resultaten van deze ingangen of een combinatie van de beiden ingangen tonen (som, verschil, etc.). Tot de beschikbare functies behoren tarra, separate waarden per ingang of totaliseren. Ook het aantal samples per tijdseenheid is een van de vele mogelijkheden.

LD220 procesindicator voor SSI-encoders
Dit model accepteert signalen van single- en multi-turn-encoders met SSI-interface, resolutie in te stellen van 10 tot 32 bits en een klokfrequentie tot 1 MHz. De LD220 kan zowel als Master of als Slave worden ingesteld. De functies omvatten scaling, bit-onderdrukking, linearisering van 24 interpolatiepunten, keuze van de engineereenheid en het instellen van de sample-tijd. Heeft drie HTL PNP stuuringangen, bijvoorbeeld voor het opnieuw instellen van de weergegeven waarde.

LD350 / LD355 procesindicatoren voor incrementele encoders en sensoren
Deze zijn ontworpen om twee HTL/TTL-encoders of NPN/PNP/NAMUR-sensoren erop aan te sluiten en ondersteunen vele bedieningsmodi zoals positie-indicator, toerenteller en snelheidsindicator, frequentie / RPM-indicator, procesmeter, teller, timer, stopwatch, etc. Ingangsfrequentie tot 1 MHz. Telrichting en linearisatiefuncties zijn erbij inbegrepen.

Alle modellen bieden een aantal extra opties, waaronder een encodervoeding, analoge spanning / stroomuitgangen, PNP-stuuruitgangen, relaisuitgangen en RS-232-interface. Deze kunnen vrij worden gecombineerd. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze specialisten.