TEVEL ontwerpt uw frame uit alu profielen

Zoekt u robuuste systeemoplossingen, opgebouwd uit standaard componenten? Dan bent u bij TEVEL aan het juiste adres. Als exclusieve distribiteur van Kanya helpen wij u graag in het (uit) ontwerpen en construeren van het juiste frame of afscherming, opgebouwd uit alu extrusieprofielen. Dit als aanvulling TEVEL’s kerndisciplines: meten, positioneren en besturen.

De alu profielen van Kanya zijn uiterst geschikt voor het bouwen van systeemoplossingen: constructie- én designuitdagingen kunnen op professionele, esthetische, flexibele en duurzame manier ingevuld worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met Kanya, kunnen we u optimaal ondersteunen in het slim, esthetisch én kosteneffectief toepassen van de alu profielen. De alu profielen zijn vrij combineerbaar en maken gebruik van een uniek en gepatenteerd verbindingssysteem. Het aanbod van oplossingen is breed, uitgekiend en omvat veel handige accessoires.

 

ACT Machinery maakt al diverse jaren met veel plezier gebruik van onze alu profielen. ACT Machinery ontwerpt en bouwt X-, Y-, Z- portaalmachines die geschikt zijn voor met name plasma- en autogeen snijden en ook frezen of printen. Door het uitgekiende design en het gebruik van uitsluitend kwaliteitsonderdelen (Hypertherm, Bosch Rexroth, Atlanta, Kanya, etc) hebben de machines een hoge nauwkeurigheid, lange levensduur en betrouwbaarheid.  Ze zijn geheel uit aluminium vervaardigd waardoor een grote stijfheid wordt gecombineerd met een laag eigen gewicht, hetgeen belangrijk is voor een accurate en trillingsvrije beweging.

 

ACT Machinery heeft een complete lijn snijmachines, die bestaat uit de Mini, de Minor, de Maxor en de Major. De snijmachines zijn verkrijgbaar in formaten van 2,5 mtr bij 1,25mtr (Mini) tot wel 6,5 meter breed en 50 meter lang (Major). Alle portaalsnijmachines zijn opgebouwd met Kanya profielen; waarbij de profielen zowel in de breedte als in de lengte, op ingenieuze wijze aan elkaar zijn gekoppeld. Dankzij deze effectieve en efficiënte methode van koppelen, is het ter plaatse installeren van de grote snijmachines eenvoudig en snel uit te voeren.

 

Zoekt u robuuste systeemoplossingen, opgebouwd uit standaard alu profielen? Dan bent u bij TEVEL aan het juiste adres.

Tags: , ,