Aluminium extrusieprofielen van Kanya: breed assortiment en maatwerk

TEVEL adviseert en levert de extrusieprofielen van het Zwitserse Kanya AG in Nederland en België. Als exclusieve vertegenwoordiger helpt TEVEL haar klanten bij de juiste selectie Kanya-bouwonderdelen, het op maat zagen van profielen en het leveren van de relevante 3D CAD files.

 

De alu profielen van Kanya zijn uiterst geschikt voor het bouwen van systeemoplossingen: constructie- én designuitdagingen kunnen op professionele, esthetische, flexibele en duurzame manier ingevuld worden. Constructeurs en ingenieurs kunnen met deze profielen slim, esthetisch én kosteneffectief construeren. Kanya’s extrusies zijn bovendien onderling vrij combineerbaar en maken gebruik van een uniek en gepatendeerd verbindingssysteem. Het aanbod van oplossingen is breed en uitgekiend en omvat veel handige accessoires.

Meer info is ook te vinden op www.aluprofiel.eu.

 

 

TEVEL biedt in samenwerking met Kanya klantspecifieke maatwerkoplossingen voor onder andere:

 

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Automatisering & Robotica

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Machine-/apparatenbouw: mainframes, XYZ-frames, afschermingen, deuren

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Laboratoria: mobiele werkplekken, werkplaatsinrichtingen, in hoogte verstelbare tafels

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Montage: mobiele werkplekken, werkplaatsinrichtingen, in hoogte verstelbare tafels, opslag voorraad

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Tentoonstellingen, Beurzen, Winkeletalages

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Logistiek & Opslag voor bedrijven, keukens, musea, …

<!–[if !supportLists]–>·         <!–[endif]–>Multimedia, Training, Entertainment: ondersteunende frames voor schermen en andere opstellingen.