Stappenmotor

Zodra er iets binnen een geautomatiseerd (machine-)systeem moet bewegen kan bij uitstek beroep gedaan worden op Colibri stappenmotor units van Gunda GmbH! Dankzij de in de stappenmotor geïntegreerde autonome intelligentie wordt de centrale besturingseenheid van een machine of opstelling ‘ontzorgt’.

Voor de klant betekent dit onder andere, extra gemak bij het integreren van de aandrijving in het machineontwerp en een snelle installatie.
Snelheidsafhankelijke stapggroottespanning met een stroombegrensde eindtrap en draaibewaking.
De compacte eenheden MiniPack, FlatPack, AdPac, Step 1, Step 2, Step 3 en Powerstep maken inbouw op verschillende manieren mogelijk.

Leverbaar met diverse software varianten zoals geheugenplaatskeuze, geheugenplaatsafloop, drukmerker-software. Integreerbaar in diverse systemen.
Aanstuurbaar door middel van digitale I/O, Device-Net, Profibus-DP, Interbus, CAN-Open, RS485, puls en richting en frequentie.

Partner Gunda Electronic GmbH

Centraal bij het Duitse bedrijf Gunda staat de focus op een compacte bouwwijze, innovatieve oplossingen en technieken die gericht zijn op de toekomst. Dat betekent dat de automatiseringsoplossingen met stappenmotoren bij Gunda compact zijn en uitgevoerd met een eenvoudige bediening. Daarbij is aandacht besteed aan een energiezuinige werking en de mogelijkheid om de stappenmotoren te kunnen toepassen in uiteenlopende mogelijkheden.

Meer weten?

Wilbert Coenen

Sales Engineer
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl

Hans Blauw

Account Manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Ontdek andere aandrijfoplossingen