Breed assortiment en maatwerk

Kanya alu profielen zijn ideaal voor het bouwen van systeemoplossingen. Het stelt de constructeur/ingenieur in staat slim, esthetisch én kostengunstig te construeren.

Dankzij het uitgebreide assortiment aan alu profielen, kan elke constructie- én designuitdaging op een professionele, esthetische, flexibele en duurzame manier aangegaan worden!
De extrusies van Kanya zijn onderling vrij combineerbaar. De bouwer kan een beroep doen op een breed en uitgekiend assortiment met veel handige accessoires.
Desgewenst zaagt TEVEL uw Kanya-profielen op maat en verzorgt het de boringen voor het bevestigingssysteem.

Ook kunt u bij TEVEL terecht voor de assemblage van uw complete constructie en/of de bijhorende 3D CAD files.

Gepatenteerd verbindingssysteem van Kanya

Kanya’s unieke verbindingssysteem voor aluminium extrusieprofielen is gebaseerd op een gepatenteerd principe, waarbij op een eenvoudige manier gebruik wordt gemaakt van een “dwarspen met moer”-functie, bout, ankerpin-met-veer en voorgeboorde gaten.

Hiermee wordt een uiterst rigide verbinding tot stand gebracht. Groot voordeel is dan men bij eventuele wijzigingen, de constructie makkelijk kan demonteren.
Om het systeem te completeren levert TEVEL een groot assortiment aan bijbehorende accessoires.

 

Uit voorraad leverbaar

TEVEL is de officiële partner van Kanya-producten in Nederland. De meeste alu profielen, bevestigingsmaterialen en toebehoren worden uit voorraad geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Hans Blauw

Account Manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Rob Ambting

Manager Projects
026 - 303 0060 r.ambting@tevel.nl