Het ergonomische aspect is een belangrijk onderdeel van een werkplek. Geoptimaliseerde werkprocessen en bijbehorende infrastructuur verbeteren de productiviteit. Daarbij vereist de arbeidswetgeving een ergonomisch ontwerp van werkplekken. Denk hierbij aan verstelbare werkbanken, optimale bankafmetingen, verlichting en individuele gereedschapspositionering. Deze aspecten hebben directe of indirecte impact op de gezondheid, motivatie en prestaties van de medewerkers.

De Kanya Ergoplace voldoet aan alle voorwaarden voor een ergonomisch werkpleksysteem. Deze werkpleksystemen zijn eenvoudig te monteren, modulair opgebouwd en makkelijk uit te bereiden.

Werkpleksystemen
Onze montagetafels zijn een mogelijke oplossing voor uw montage-, assemblage- en reparatiemedewerkers. Wij adviseren u graag bij het vinden van individuele oplossingen. Wij stellen onze jarenlange ervaring in technisch advies en engineering graag beschikbaar voor projecten van onze klanten. Wij begeleiden u van de projectplanning tot de uiteindelijke installatie en instructie.

 

 

Ergonomie
Onze montagetafels voldoen aan alle eisen aan een efficiënte en ergonomisch verantwoorde werkplek. De tafels zijn eenvoudig te installeren, hebben een modulaire structuur en kunnen flexibel worden uitgebreid. Indien gewenst is de werkhoogte elektrisch of met een handwiel verstelbaar voor zittend of staand werk. Er zijn verschillende werkbladen leverbaar, bijvoorbeeld hout, kunststof, ESD-geoptimaliseerd, enzovoorts). Ze kunnen plaats bieden aan gereedschappen en werkstukken die volledig binnen handbereik liggen en geen extra fysieke belasting opleveren. Individueel instelbare verlichting zorgt voor een optimale werkomgeving en prestaties.

KANYA Montagetafels Flyer

Bedieningsmateriaal

In de techniek industrie in het ontwikkelen van gepersonaliseerde bedieningsmateriaal van essentieel belang. Denk hierbij aan op maat gemaakt gereedschapswagens en wielwagens. Deze optimalisaties hebben positieve invloed op de productie-, logistieke en productieprocessen. Deze invloed zal het hoogst zijn als de bedieningsapparatuur speciaal ontwikkeld is op basis van de behoeften van het bedrijf. Hierbij kan de apparatuur uitgerust worden met extra functies zoals laden, houders, planken enz. Met verbeteringen van de arbeidsomstandigheden; ergonomie en veiligheid.

Werkplaats trolley

Of het nu gaat om gereedschapswagens, medicijnkarren of een voertuigconstructie voor een pick-up. Op maat gemaakte oplossingen kunnen worden gebouwd met behulp van het Kanya-profielverbindingssysteem (PVS). Verschillende eigenschappen kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan uw eisen. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: hoogwaardige hydraulische remmen met parkeerrem, een draagvermogen tot 500 kg of een onderkast geïntegreerd als trolley.