Breed assortiment en maatwerk

Kanya aluminium profielen zijn ideaal voor het bouwen van systeemoplossingen. Ze stellen de constructeur/ingenieur in staat slim, esthetisch én economisch te construeren.

Dankzij het uitgebreide assortiment aan aluminium profielen kan elke constructie- én designuitdaging op een professionele, esthetische, flexibele en duurzame manier aangegaan worden!

De extrusieprofielen van Kanya zijn onderling vrij combineerbaar. De bouwer kan een beroep doen op een breed en uitgekiend assortiment met veel handige accessoires.
Desgewenst zaagt TEVEL uw Kanya-profielen graag op maat en verzorgt het de boringen voor het bevestigingssysteem.

Ook kunt u bij TEVEL terecht voor de assemblage van uw complete constructie inclusief de bijhorende 3D CAD-files.

Download KANYA CAD-Files

Gepatenteerd verbindingssysteem van Kanya

Kanya’s unieke verbindingssysteem voor aluminium extrusieprofielen is gebaseerd op een gepatenteerd principe, waarbij op een eenvoudige manier gebruik wordt gemaakt van een “dwarspen met moer”-functie, bout, ankerpin-met-veer en voorgeboorde gaten.

Hiermee wordt een uiterst rigide verbinding tot stand gebracht. Groot voordeel is dat men bij eventuele wijzigingen de constructie makkelijk kan demonteren.

Om het systeem te completeren, levert TEVEL een groot assortiment aan bijbehorende accessoires.

KANYA catalogus

Uit voorraad leverbaar

TEVEL is de officiële partner van Kanya-producten in Nederland. De meeste aluminium profielen, bevestigingsmaterialen en toebehoren worden uit voorraad geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 0060 h.blauw@tevel.nl

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 0060 w.coenen@tevel.nl